Facebook    
Medlemsaktiviteter
 

Næringsforeningen har de siste årene utviklet og etablert en rekke møteplasser og aktiviteter for medlemmer og øvrig næringsliv. Vi har ca 25 arrangement i året, som fordeler seg på; konferanser, frokostmøter, interne events og ulike seminarer.
 

FROKOSTMØTER 

ÅLESUND FROKOSTKLUBB
En månedlig arena for deling av kunnskap og bygging av relasjoner for næringsliv og organisasjoner i Ålesundregionen. Ålesund Frokostklubb er et samarbeid mellom Næringsforeningen og I&M.
 

KONFERANSER

MØREBENKKONFERANSEN
Næringslivet har lenge hatt et sterkt ønske om å få møte Mørebenken (stortingsrepresentantene fra Møre og Romsdal) og drøfte saker som er særlig viktig for næringslivet i Møre og Romsdal. I to år har Næringsforeingen vært arrangør av Mørebenkkonferansen sammen med NHO M&R, ÅKP og Sparebank 1SMN. I 2015 ble møtet avholdt i januar. I år var temaene; kommunestruktur, Fergefri E39 og mulighetene og utfordringene knyttet til havrommet. Det var ca 100 deltakere på arrangmentet.

DAMENE FØRST 
Hensikten med konferansen er å skape en arena for faglig påfyll, kompetansedeling og nettverksbygging for kvinner i næringslivet i Ålesundregionen. Med Damene Først så ønsker vi å inspirere til karriere og lederskap med gode eksempler og med inspirasjon fra engasjerte deltakere! Konferansen er et samarbeid mellom Næringsforeningen, ÅKP og Quality Hotel Waterfront.

TREFFPUNKT HAFAST 
«Treffpunkt Hafast» er en årlig konferanse som ment å skulle gi oppdatert informasjon om Hafast, fremdrift, løsninger mv. og samtidig være en viktig arena for alle som er interessert i regionbygging både lokalt, regionalt og nasjonalt. Konferansen er et samarbeid mellom Hareid Fastlandsamband.
 
VIGRAKONFERANSEN
Konferansen er en møteplass for næringslivet i regionen, hvor flytilbudet ved  Ålesund Lufthavn Vigra står sentralt. Konferansen byr på aktuelle og interessante foredrag. Det er Utviklingsforumet for Ålesund Lufthavn Vigra som arrangerer konferansen, og Næringsforeningen er en av representantene i dette forumet.
 
BYGGEBØRSEN
"Byggebørsen" er navnet på et dagseminar som er et fagarrangement/møteplass for og med bygge- og anleggsbransjen i Ålesund og folkevalgte og administrasjonen i Ålesund kommune. Arrangementet er et samarbeid mellom Næringsforeningen, Rambøll og OBOS Basale.
 

SEMINAR

I løpet av året, arrangerer vi en rekke ulike seminar. Både som hel- og delarrangør. Dette kan være både hel- og halvdagsseminar. Dette er ikke knyttet til faste datoer, men fortløpende gjennom året.
 

INTERNE EVENTS

JULEFROKOST
Når julen nærmer seg og julestemningen har kommet snikende, inviterer vi alle våre medlemmer til en hyggelig og avslappende julefrokost.
 
SOMMERFEST
Under Tall Ships Races i 2015,inviterte vi medlemmer til en hyggelig sommeravslutning på en av skutene som lå til kai. En sommerfest er noe vi ønsker å forsette å arrangere for medlemmer.
 
SAMARBID MED MEDLEMMER
Gjennom året gjør vi en rekke events sammen med medlemmer som ønsker å invitere resten av medlemsmassen til ulike arrangement.
 
ELEKTRONISK NYHETSBREV
Gjennom elektroniske nyhetsbrev ønsker vi å vise frem alt det spennende som skjer ute hos våre medlemmer. Det kan for eksempel være nye spennende avtaler eller produkt, ledige stillinger, seminar m.m
 
AKTIVITETSKALENDER
I vår aktivitetskalender vil du til enhver tid finne informasjon om kommende arrangement fra både Næringsforeningen, og medlemmer.


 
 
HVA SKJER
MATIONTOFR
 

Vet du om et arrangement som burde
være med i aktivitetskalenderen?

tips oss

 
 
 
MEDLEMSBEDRIFTER
Messeselskapet.pngDevoldfabrikkenHavnevikBlock WatneGlass & RammeMaritime Partner
Villa SalesAonVino Piemonte NormarineBragesZacco
EnergirådSparebank 1 NordvestConstoMøretrygdGlassm.-O.-HaugeInterkreditt
KPMGCramoMulticonsult.CCL BuildingsJets Vacuum ASDammerud Kompetanse AS
Radisson Blu Hotel ÅlesundWeiberg GulliksenKontorspar Aarflot Havnevik ASHofseth Bygg og EiendomDoxacom Public RelationsApex Renhold
Drevik InternationalYaprilFolkeuniversitetetSjømat NorgeStart HiALSSTOKKE
NB BoligerAco AnleggAdvokatfirmaet Steenstrup Stordrange Alfred Nesset Automasjon ASÅlesund symfoniorkesterDevold fabrikkutsalg
Nordic SupplyOcean SupremeDestinasjon Ålesund & SunnmøreSimekMestergull HagenNoricom
BriskSchjødtOBOSMemiraMomentiumISS Personalhuset
NordeaSunnmørspostenRacerUlsmoSparebank 1 SMNFirmenich
DaleNorEngrosAaFKAmfi MoaFjordlaks ASScan Mar
PWCPremier SeafoodBr. SundeDaaskogen-EiendomTveten-MarinAvis
HandelsbankenKLMØkonovaSpjelkavik RegnskapÅlesund TaxiEimskip CTG
EGH RegnskapAteaAdeccoMRBJønsson & Worren Entreprenør ASIF
AdmitAOF Møre og RomsdalLåseservice Ålesund ASRørtekVismaByggforvaltning Norge
FjellstuaVolstad ManagementAdvokatfirmaet Øverbø GjørtzART Arkitekter og ingeniørerHalvorsen Service Partner ASStorm Elektro
Møre CodfishMatfestivalenLindbak Møre ASH.I. GiørtzNorconsultMøller Bil
ViewledgerBrødrene-DahlColor Line StadioenWestre Invest ASSparebanken Møre Arena.pngJangaard Export
ÅKP.gifDanske BankRandstadHedalm AnebyhusmanpowereStep
Adviso AdvokatfirmaBlomsterstuaSunn-TransKvikkasQuality Hotel WaterfrontNorsk-Bane
Scandic Parken HotelBringCaverionSperre IndustriRimfrostAcando
TempraB2B ArenaTussaNæringslivsutvalgetAvinorFormuesforvaltning
Haugen KontorforumByggmonteringPABHavfiskFarstadAvento
Svinø EYEvryBr. RemøLEAN CommunicationsRightOnConsulting
TafjordRambøllAalandLiaaenGagnSubsea7
HRGSkagenPolyformBDOBunker OilInnotown
KlippfiskakademietSparebanken MøreTejos EngineeringWaagan GruppenINVODNB
I&MTyrholm & FarstadNordplanRano AnleggTessAdvocatorMesseselskapet.pngDevoldfabrikkenHavnevikBlock WatneGlass & RammeMaritime Partner