Facebook    
Personvern
 

Personvernerklæring

Personopplysninger er opplysninger som kan knyttes til en enkeltperson, for eksempel navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse.

Behandlingsansvarlig

Denne personvernerklæringen gjelder for Næringsforeningen - Ålesundregionen sin nettside https://www.aalesund-chamber.no/ 

Næringsforeningen - Ålesundregionen (org.nummer 979 256 744) er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på denne nettsiden.

Personopplysninger som behandles

Næringsforeningen samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato- og personnummer, annen sensitiv informasjon, eller opplysninger om personlige betalingskort gjennom nettsiden.

Informasjon som innhentes:

  • E-postadresse
  • Tittel
  • Arbeidssted/Firma
  • Alder*
  • Postadresse
  • Fornavn og etternavn
  • Telefonnummer

*kun ett skjema (U37 Sunnmøre).

Dette kan variere ut fra de ulike registreringsskjemaer basert på hva som forespørres. Se punktet nedenfor.

Hvordan informasjon innhentes?

Informasjon samles inn gjennom registreringsskjemaer på vår nettside. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til produktet eller tjenesten.

Skjemaer for innsamling:

  • Ved påmelding til å motta vårt nyhetsbrev eller annen relevant informasjon på e-post
  • Innmeldingsskjema for å bli medlem
  • Innmeldingsskjema for å bli medlem i nettverk eller bransjegrupper. 
  • Påmelding til våre arrangementer

Formålet med informasjonen som innhentes

Personopplysningene som hentes inn er nødvendige å kunne sende relevant informasjon, og tilby en så god tjeneste ovenfor våre interessenter som mulig. Dette være seg fakturering, betjene ønsker og forespørsler og lignende.

Vi oppretter profiler på bakgrunnen av informasjonen som innhentes, for å kunne tilby deg de mest relevante produktene og yte god service. Profilene baseres kun på informasjon som du frivillig gir oss, vi henter ikke inn informasjon for dette formålet fra tredjeparter.

Informasjonskapsler:

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside. Informasjonskapselen kan benyttes til å lagre identifikatorer som gjenkjenner din enhet fra besøk til besøk. Næringsforeningen bruker informasjonskapsler til å generere statistikk for trafikken på nettsidene, for å kunne utbedre denne til det beste for leserne.

Følgende informasjonskapsler brukes på aalesund-chamber.no: Google Analytics

Hvordan lagres informasjonen?

Informasjon innhentet gjennom skjema på www.aalesund-chamber.no lagres i vårt CMS system AVENTO CMS og legges inn manuelt i CRM-systemet BRIVA FOR SHAREPOINT

Når det gjelder personopplysninger som sendes inn i forbindelse med nyheter, kan noe av dette brukes i saken/ artikkelen som produseres.

Hvordan slettes opplysningene?

Informasjon slettes på oppfordring ved å kontakte gjerdsbakk@aalesund-chamber.no eller post@aalesund-chamber.no

Utlevering av informasjon til tredjepart?

Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter, men Næringsforeningen – Ålesundregionen kan bruke underleverandører til å levere hele eller deler av nettsiden. Slike underleverandører kan behandle personopplysninger på vegne av Næringsforeningen – Ålesundregionen Det sendes også ut deltakerlister med navn og firma til de som er påmeldt til det gitte arrangementet.

Samtykke

Ved påmelding til våre arrangementer og til å motta vårt nyhetsbrev eller annen relevant informasjon på e-post, samtykker du til at vi kan kontakte deg basert på informasjonen du har levert fra deg, inntil samtykket trekkes tilbake.

Rettigheter

Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles, etter personopplysningsloven § 18, 1. ledd.  Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven § 27 og § 28.

Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.

Dersom du mener at Næringsforeningen – Ålesundregionen ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

HVA SKJER
MATIONTOFR

Vet du om et arrangement som burde
være med i aktivitetskalenderen?

tips oss

 
MEDLEMSBEDRIFTER
Sperre Rekruttering
AON NORWAY AS
Conta Group
Devoldfabrikken
Havnevik
O. N. Sune Eiendom AS
Block Watne
Maritime Partner
Villa Sales
Vino Piemonte
Normarine
Com-Net AS
Zacco Norway AS
Contabile AS
Energiråd
Sparebank 1 Nordvest
Consto
Møretrygd
Glassm.-O.-Hauge
Interkreditt
KPMG
Cramo
Jørgen Heggen AS
Multiconsult.
CCL Buildings
Jets Vacuum AS
Thon Hotel Ålesund
Dammerud Kompetanse AS
Radisson Blu Hotel Ålesund
Weiberg Gulliksen
Kontorspar Aarflot Havnevik AS
Hofseth Bygg og Eiendom
BunkerOil
Doxacom Public Relations
EY
Drevik International
Yapril
Folkeuniversitetet
Nordsjø ASA
Sjømat Norge
STOKKE
NB Boliger
Aco Anlegg
Advokatfirmaet Steenstrup Stordrange
Alfred Nesset Automasjon AS
Ålesund symfoniorkester
Devold fabrikken
Nordic Supply
Ocean Supreme
Destinasjon Ålesund & Sunnmøre
Hotel Brosundet
Mestergull Hagen
Noricom
Brisk
Schjødt
OBOS
Memira
Momentium
Digital Solution
Sparebanken Møre
Personalhuset Staffing Group Ålesund
Nordea
Sunnmørsposten
Racer
Ulsmo Eiendom AS
Sparebank 1 SMN
Firmenich
Dalegruppen
NorEngros
AaFK
Amfi Moa
Fjordlaks AS
Scan Mar
PWC
Premier Seafood
Svinø Entreprenør
Br. Sunde
Daaskogen-Eiendom
Avis
KLM
Økonova
Rett HR
Spjelkavik Regnskap
Ålesund Taxi
Eimskip CTG
EGH Regnskap
Handelsbanken.jpg
Axbit AS
Atea
Valumin plus
Adecco
MRB
IF
Admit
Stiftelsen Kirkens Bymisjon Møre
AOF Møre og Romsdal
Fjellstua
Volstad Management AS
Advokatfirmaet Øverbø Gjørtz
H-vinduet plus
ART Arkitekter og ingeniører
Halvorsen Service Partner AS
Binderiet
Storm Elektro
WSP Norge AS
Møre Codfish
Matfestivalen
Lindbak Møre AS
H.I. Giørtz
Norconsult
Møller Bil
Viewledger
Skanska Norge AS
Brødrene-Dahl
Artec aqua
Color Line Stadioen
Westre Invest AS
Sparebanken Møre Arena.png
Jangaard Export AS
Mørenot
Vissa
ÅKP
Danske Bank
Randstad
Manpower
Formfin Møbler AS
Adviso Advokatfirma
Blomsterstua
Sunn-Trans AS
Kvikkas
Scandic Scandenavie
Quality Hotel Waterfront
SpareBank 1 Finans Midt-Norge.jpg
Scandic Parken Hotel
IMG Comfort
Alvestad Automation AS
Bring
Caverion
Sperre Industri
Rimfrost
Acando
Tempra
Tussa IKT
Næringslivsutvalget
Avinor
Formuesforvaltning
Haugen Kontorforum
Byggmontering
Medi 3 AS
Ålesund kommunale eiendom KF
PAB Consulting
Cateno.jpg
GC Rieber Salt AS
Havfisk
Avento
BagID
Evry
Br. Remø
Låsservice
Tafjord
Aaland
Liaaen
Gagn
Subsea7
HRG
Skagen
Azets
Apex Renhold
Polyform
BDO
Innotown
Klippfiskakademiet
Tejos Engineering
Waagan Gruppen
Nordic Seaco
Monark Skomagasin AS
DNB
I&M
Rom AS
B2B Arena
Tyrholm & Farstad
Nordplan
Tess
Advocator
Sperre Rekruttering
AON NORWAY AS