Entrepriseforum

Torsdag 5. november inviterer Judicia til første runde av Entrepriseforumet.

Entrepriseforumet består av tre deler: 

  1. Tema  
  2. Nytt innen entrepriseretten 
  3. Spørsmålsrunde

Temaet blir denne gangen valg av standardkontrakt og behov for endringer/justeringer i disse. 

Valg av standardkontrakt er viktig og kan være krevende. Det er mange hensyn å ta, bl.a. til antall aktører, kompleksiteten i prosjektet, behov for styring osv. Vi skal også ta for oss behovet og mulighetene for å gjøre tilpasninger i de balanserte standardkontraktene, herunder særlig forholdet til protokollen i NS 8407. Det blir også sagt litt om hva som gjelder i mangel av vedtatt standardkontrakt. 

Nyheter innen entrepriseretten handler fra vår side primært om juss, men vi ønsker også å diskutere andre nyheter innen byggefaget. Her, som generelt for alle tre faser i våre forum, er vi ute etter erfaringsutvekslinger. 

Spørsmålsrunden blir deltakernes mulighet til å sette vårt team på prøve og vi oppfordrer til innsending av spørsmål i forkant, til martin@judicia.no. Selv om vi ikke vil kunne komme med konkrete råd i enkeltsaker, skal vi sammen med dere kunne komme frem til praktiske og gode løsninger som gir god nytte i det daglige. 

Husk at dette ikke er foredrag eller seminar. Entrepriseforumet forutsetter aktive deltakere og vi forventer å bli avbrutt underveis, slik at de gode diskusjonene oppstår. 

Vi gleder oss! 

Når: Torsdag 5. november 2020 09:00 - 13:00

Hvor: Forumet avholdes på Hotel Brosundet med lett bevertning. 

For tilreisende og de som ønsker å bli værende kan hotellrom + frokost bookes for kr 1 250 på post@brosundet.no. Oppgi referansen "Judicias Entrepriseforum".

Trykk her for gratis påmelding

Advokatfirmaet Judicia DA avholder med dette første runde av Entrepriseforumet. Formålet med Entrepriseforumet er å få samlet en fast gruppe profesjonelle aktører innenfor bygg og anlegg til samling 4 ganger i året. Samlingene vil legge til rette for gode diskusjoner og kompetanseheving innenfor aktuelle temaer.