Vincruise med Bruvik fra Ålesund til Viddal i Hjørundfjorden

Vi gjentar suksessen fra i fjor og fredag 02. juli inviterer Vino Bar AS i samarbeid med Cruise-Service AS, Fisketorget og Haula Vingård v/Nina Viddal til vinsmaking, god mat og cruise ombord i flotte Bruvik. Båten er bygd i 1949 og er Norges fineste og best bevarte originale fjordabåt.

På billetten får du mat fra Fisketorget, vinsmaking v/Nina Viddal og et fantastisk seilas innover idylliske Hjørundfjord til Viddal hvor det blir et stopp med omvisning på Nina sin vingård HaulaVærforbehold!.

Cruiset starter med smaking av 5 kvalitetsviner (musserende og hvitviner) presentert av sommelier Nina Viddal, og til vinene blir det servert god mat fra Fisketorget.

Ombordstigning senest kl. 18:00 fra kaia nedenfor Rutebilstasjon i Ålesund. Båten ankommer 15-30 min før avreise så vær tidlig ute! Varighet ca. 5 timer.

Det er også mulig med på- og avstigning i Langevåg for den som måtte ønske det. Gi i så fall beskjed. Båten går da fra Langevåg (Fyllingen Slipp, Fyllingsjøen 40) senest kl. 17:00 med retur ca. kl. 23:30.

Pris per person kr 1 450. Begrenset antall billetter så vær raskt ute med å bestille billett. Alle tidligere vincruise har vært fullbooket. Båten er sertifisert til 153 personer, men med gjeldende avstandsregler er maks antall 50 på vincruise.

Salg av snacks og drikke om bord etter vinsmakingen og matserveringen.


Spørsmål? Ta kontakt med post@vinoclub.no

Billetter kjøpes her!