Vincruise med Bruvik fra Ålesund til Trandal

Fredag 06. august inviterer Vino Bar AS i samarbeid med Cruise-Service AS til vinsmaking, god mat og cruise om bord i flotte Bruvik.

På billetten får du smaking av 4 kvalitetsviner, italienske delikatesser levert av Vino Bar og et fantastisk seilas mot idylliske Hjørundfjord til Trandal. På Trandal blir det et stopp på ca. 90 minutt med mulighet til å gå på land. Skipperen må ha frihet til å velge turmål i fjordene og skjærgården utfra vær og vindforhold.

Cruiset starter med smaking av 4 kvalitetsviner presentert av Kjetil Blomvik, og til vinene blir det servert gode delikatesser fra Vino Bar.

Ombordstigning senest kl. 18:00 fra kaia nedenfor Rutebilstasjon i Ålesund. Båten ankommer 15-30 min før avreise så vær tidlig ute! Varighet ca. 5 timer.

Det er også mulig med på- og avstigning i Langevåg for den som måtte ønske det. Gi i så fall beskjed. Båten går da fra Langevåg (Fyllingen Slipp, Fyllingsjøen 40) senest kl. 17:00 med retur ca. kl. 23:30.

Pris per person kr 1 350. Begrenset antall billetter så vær raskt ute med å bestille billett. Alle tidligere vincruise har vært fullbooket. Båten er sertifisert til 153 personer, men med gjeldende avstandsregler er maks antall 50 på vincruise.

Salg av snacks og drikke om bord etter vinsmakingen og matserveringen.
Spørsmål? Ta kontakt med post@vinoclub.no

Billetter kjøpes her!