Vincruise med Bruvik fra Ålesund til Hjørundfjord med Kjell Gabriel Hendrichs

Torsdag 01. juli inviterer Vino Bar AS i samarbeid med Cruise-Service AS til vinsmaking, god mat og cruise om bord i flotte Bruvik. Båten er bygd i 1949 og er Norges fineste og best bevarte originale fjordabåt.

På billetten får du delikatesser levert av Vino Bar, vinkurs med Kjell Gabriel Hendrichs og et fantastisk seilas innover idylliske Hjørundfjord. Skipperen må ha frihet til å velge turmål i fjordene og skjærgården utfra vær og vindforhold.

Cruiset starter med smaking av 5 kvalitetsviner presentert av Kjell Gabriel Hendrichs, og til vinene blir det servert gode delikatesser fra Vino Bar.

Kjell-Gabriel Hendrichs er en av landets vinpersonligheter. Han driver Norges største vingruppe på Facebook som heter Vin samt at han har egen podcast hos Nettavisen som heter Kjells Vinkjeller. Med bakgrunn i underholdning og media gjør han vin til noe spennende og underholdende. Han har en egen hashtag som heter #Playwithwine, da han er opptatt av å leke med vinen og ikke gjøre den sossete og skummel. På Kjell-Gabriels smakinger vil du lære masse om vin samt mye annet spennende fra historie til kultur. Et vincruise med Kjell-Gabriel er en du vil huske lenge.

Ombordstigning senest kl. 18:00 fra kaia nedenfor Rutebilstasjon i Ålesund. Båten ankommer 15-30 min før avreise så vær tidlig ute! Varighet ca. 4 timer.

Det er også mulig med på- og avstigning i Langevåg for den som måtte ønske det. Gi i så fall beskjed. Båten går da fra Langevåg (Fyllingen Slipp, Fyllingsjøen 40) senest kl. 17:00 med retur ca. kl. 22:30.

Pris per person kr 1 450. Begrenset antall billetter så vær raskt ute med å bestille billett. Alle tidligere vincruise har vært fullbooket. Båten er sertifisert til 153 personer, men med gjeldende avstandsregler er maks antall 50 på vincruise.

Salg av snacks og drikke om bord etter vinsmakingen og matserveringen.


Spørsmål? Ta kontakt med post@vinoclub.no

Billetter kjøpes her!