Nettverkstreff U37 Sunnmøre 2021 - Sommerfest

Vi lengter alle etter å treffes, være sosiale, snakke og dele. Dette er selve kjernen i U37 Sunnmøre. Og så sant forholdene tillater det, samles vi for å gjøre nettopp dette den 11.juni!

aranxa-esteve-S5DEUg2yUVU-unsplash.jpg

Næringsforeningen og ressursgruppen vil gjøre alt for å legge til rette for en herlig kveld med god mat, litt godt i glasset og noen artige utfordringer fra vår eminente og noe sarkastiske konferansier, Trond V. Veibust

Er vi heldige, blir kvelden tilbragt på Fjellstua sin uteservering med utsikt over den flott byen og regionen vår. Med litt god musikk på høyttalerne, ser vi solen forsvinne i horisonten. (Blir det surt og kaldt, flytter vi oss inn i egnede lokaler. )

Grunnet det vi antar vil være gjeldende, nasjonale retningslinjer i juni, starter vi tidlig og avslutter kl. 22.30.
Velkommen til sommerfest kl 17.00! 


Lyst til å bidra til den gode stemningen? Ingenting å tenke på, bare send en mail til:

Trond V. Veibust: tvv@ekornes.com
Nina Myklebust: myklebust@aalesund-chamber.no


TRYKK HER FOR PÅMELDING TIL ARRANGEMENT

NB! Dette er et lukket arrangement for medlemmer av U37 Sunnmøre. 

Ønsker du å melde deg inn i nettverket? Ta kontakt med Nina Myklebust

E-post: myklebust@aalesund-chamber.no | mobil: 906 97 101


Dato: Fredag 11.juni 

Påmeldingsfrist: Fredag 4.juni kl 12.00

Dresscode: Sommerpent, med eller uten ull.

Sted: Fjellstua, bare 418 trappetrinn fra sentrum

Tid: 17.00 - 22.30.


Godt smittevern   

Arrangør sørger for å ivareta anbefalte smitteverntiltak. Hold 1 meter avstand. Hold hendende rene. Hold deg hjemme hvis du er syk.

Det er anbefalt å unngå eller utsette unødvendige reiser innenlands. Vær oppmerksom på at det kan være lokale tiltak i kommunen du reiser til, sjekk derfor kommunens nettside før du reiser. Er tiltakene i kommunen du reiser fra strengere enn dit du reiser til, skal du følge tiltakene i hjemkommunene din.

Næringsforeningen forbeholder seg retten til å avlyse arrangementet på kort varsel hvis krav fra myndigheter tilsier dette. Videre tas det vurderinger ved endret smittesituasjon i regionen og anbefalinger fra kommune. 


Om U37 Sunnmøre

Gjennom nettverket ønsker Næringsforeningen å synliggjøre den kompetansen og de mulighetene som finnes i Ålesundregionen, samt skape en engasjerende arena for unge ledere og talenter.

Nettverket skal være den prefererte møteplass for samfunns- og næringslivsinteresserte ledere og talenter i regionen. Her skal man kunne møtes på tvers av bransje, fag og bakgrunn. En unik mulighet for kunnskapdeling og relasjonsbygging- litt utenom det vanlige.

Medlemskapet i nettverket går gjennom arbeidsgiver og det er bedriftene selv som anbefaler sin kandidat. Nettverket har en medlemsmasse på 60-80 deltakere og det kan bli inntaksstopp ved behov.

Nettverksdeltakerne går ut av nettverket ved fylte 38 år (derav navnet U37).