10 nye medlemmer i Næringsforeningen

De siste tre månedene har Næringsforeningen fått hele 10 nye medlemmer. Dette viser at til tross for tøffe tider er næringslivet opptatt av å bygge regionen vår. Vi gleder oss til å presentere dem i tiden fremover!

De siste året har vært krevende for næringslivet, og vi jobber kontinuerlig for å sikre best mulige rammevilkår for vårt lokale næringsliv. For å få til dette er det viktig at mange i næringslivet støtter opp om arbeidet vårt og at nye medlemmer kommer til. Samtidig er vi veldig takknemlige for alle de som har vært med oss i en årrekke. 

- Det er både inspirerende og viktig at så mange ønsker å være med i Næringsforeningen. Vi står mye sterkere når vi er flere sammen for å bygge opp under vekst og omstilling i regionen. En av våre styrker er at vi jobber på tvers av bransjer for felles beste, sier adm.dir Lene Trude Solheim.

Vi håper at vi snart kan invitere til våre mange populære møteplasser igjen, slik at næringslivet kan møtes for faglig påfyll, nyttig meningsutveksling og nettverksbygging. 

Takk til alle dere som er med på laget - deres medlemskap og engasjement er viktig for oss og regionen vår!

#sterkeresammen

BLI MEDLEM I NÆRINGSFORENINGEN