Årets julegave?

Gi en julegave til samarbeidspartnere, ansatte, venner og vær med på å bidra til at unge mennesker får relevant arbeidstrening og et godt fellesskap!

Bønner er et sosialt entreprenørskap fra Kirkens Bymisjon. Når du kjøper Bønner, støtter du det viktige arbeidet og bidrar til å skape arbeidsplasser til mennesker som av ulike grunner står utenfor det ordinære arbeidsmarkedet.

Bestill en gavepakke hvor du selv velger innhold. Pakken blir tilpasset etter dine ønsker, og du kan legge til sjokolade eller emaljekrus. Det er også mulig å få trykt etiketter med en personlig hilsen.

Spesialkaffe

Bønner er et verksted hvor vi jobber med etisk og ansvarlig kaffe av høy kvalitet. Det vil si kaffe som kan spores tilbake til bonden som dyrker kaffen. Det settes også krav til at alle ledd i produksjonen skal være rettferdig i henhold til arbeidsvilkår og lønn for arbeiderne.

Kaffebønnene blir kvalitetssikret, brent og levert av Jacu Coffee Roastery i Ålesund. Deretter markedsføres, pakkes og selges kaffebønnene av Kirkens Bymisjon via vår egen nettside, utvalgte samarbeidspartnere og utsalgsstedene vi har.

Arbeidstrening

Den viktigste delen av vårt arbeid er å gi arbeidstrening til unge mennesker (18-29 år) som av ulike grunner står utenfor skole eller jobb. I tillegg til kaffefaget har de ulike deltakerne mulighet til å lære om blant annet varehandel, markedsføring, merkevarebygging og entreprenørskap.

Ta kontakt med oss gi en julegave med mening!

bonnerkaffe.no

Carolin Urke
Virksomhetsleder I jobb
Telefon: +47 940 02 772
E-post: carolin.urke@bymisjon.no