62ºNORD - en av de beste til å sette Sunnmøre på kartet!

Vi ønsker 62ºNORD velkommen som medlem i Næringsforeningen!
Ålesund og Sunnmøre er kjent for sin spektakulære og urørte natur, trange fjorder og majestetiske tinder. Med våre lokale guider, båter, biler og helikopter kan vi ta dere med på eventyrlige opplevelser til steder dere ikke vil finne på egenhånd.

62ºNORD er et familieeid selskap med hjerte for det ekte og nære. Sunnmøre er vårt hjem, lidenskap og arbeidsplass. Uansett hvilke av hotellene våre du besøker, hvem du reiser sammen med eller hvor du kommer fra – skaper vi verdifulle opplevelser for deg. Reis sjøveien i en av båtene våre, la helikoptrene våre vise deg fjordene fra et nytt perspektiv, eller tråkk i fotsporene til historiske tindebestigere sammen med lokale guider. 62°NORD består av Hotel Union Øye, Hotel Brosundet, Storfjord Hotel og Restauranthuset Apotekergata No. 5. Og med vår egen bil, båt- og helikopterflåte tilbyr vi turer og transport for grupper. 

Vi er spesialist på Sunnmøre og designer opplevelser til private, bedrifter, grupper og events. For gjester som bor på våre hoteller tilbyr vi skreddersydde opphold med overnatting og aktiviteter. Ålesund og Sunnmøre er kjent for sin spektakulære og urørte natur og vi skaper autentiske, ærlige og personlige opplevelser som fremmer Sunnmøres egenart, miljøet, vår kultur og som kommer lokalsamfunnet til gode.

62°NORD er en del av Flakk Gruppen og har kontor på Mellageret på Skansekaia midt i Ålesund sentrum. Her er du er alltid hjertelig velkommen innom for en uformell prat. Bli med oss på en reise bort fra hverdagen, til steder du ikke visste fantes.

Følg oss i våre sosiale kanaler @62nord og les gjerne mer på 62.no

Vi i Næringsforeningen benytter også anledning til å takke alle dere som er med på laget - deres medlemskap og engasjement er viktig for oss og regionen vår!

#STERKERESAMMEN

BLI MEDLEM I NÆRINGSFORENINGEN