Er du den vi er på jakt etter?

Næringsforeningen har ledig stilling som rådgiver/administrasjonskonsulent fra 1. august.
Vi ser etter en person som liker en variert, utfordrende og spennende arbeidshverdag og som er glad i å jobbe med folk.

Hos oss får du jobbe med mange spennende små og mellomstore bedrifter på tvers av bransjer og segment. Du får gode muligheter for nettverksbygging i regionen og for samspill med aktører i akademia og offentlig sektor..

Høres det ut som dette kan være noe for deg? Da vil vi gjerne høre fra deg. Her finner du mer informasjon om stillingen.

Næringsforeningen - Ålesundregionen har eksistert siden 1847, og er en av Norges eldste næringsforeninger. Vi jobber på tvers av bransjer for felles beste, og har i dag en medlemsmasse på ca 230 medlemmer som til sammen representerer over 6000 medarbeidere. Våre kjerneaktiviteter er ulike medlemsarrangement, nettverk- og bransjegruppetreff, frokostmøter og konferanser. I tillegg er handelskammerfunksjonen og ulike samferdselsprosjekt også en viktig del av vårt arbeid.

lene.jpg
Lene Trude Solheim

- Næringsforeningen er en flott arena for å bli kjent med det mangfoldet som er i næringslivet i regionen vår. For oss som arbeidsgiver kan det også være en risiko, smiler Lene Trude Solheim som er administrerende direktør i Næringsforenigen. Laila Gjerdsbakk, har vært hos oss i nesten fem år, men nå søker hun nye utfordringer hos en av våre medlemsbedrifter. Vi setter pris på den innsatsen hun har lagt ned i Næringsforeningen og ønsker henne masse lykke til videre, sier Solheim og fortsetter: Vi har startet arbeidet med å få på plass en ny medarbeider. Vi kan tilby et spennende miljø i en organisasjon som er i utvikling og vekst. Vi ser etter en person som liker en variert, utfordrende og spennende arbeidshverdag og som er glad i å jobbe med folk.

- Jeg har hatt noen fine og hektiske år i Næringsforeningen, der jeg har fått vært med på en stor vekst for foreningen både i medlemsmasse og aktivitet, forteller Gjerdsbakk. Tiden min i Næringsforeningen har lært meg hvor nyttig det er å ha møteplasser hvor en kan bygge relasjoner til andre i det lokale næringslivet. Det er utrolig mange flinke mennesker som en kan lære mye av, og dette er noe jeg skulle ønske enda flere i næringslivet ser verdien av. Nå gleder jeg meg til å delta på Næringsforeningen sine mange arenaer fra den andre siden, som en ansatt i en medlemsbedrift, avslutter Gjerdsbakk.

Kan du tenke deg å jobbe sammen med oss i Næringsforeningen? Les mer og send inn en søknad!