Forventningene blir bare større!

For 10 år siden startet Karoline (33) karrieren sin som trainee i Sparebanken Møre. Basert på egne og andres erfaringer, har hun stor tro på slike ordninger og at de er en vinn-vinn-vinn situasjon for kandidatene, bedriftene og ikke minst regionen vår.

TEKST Nina Myklebust | FOTO Næringsforeningen, U37 Sunnmøre

For at enda flere skal ønske å bosette seg her og ikke minst velge å bli værende, er det avgjørende at en god kombinasjon av kultur- og fritidsaktiviteter, karrieremuligheter og en fantastisk natur selges inn. Traineeordninger gir regionens næringsliv unike muligheter til å både beholde og tiltrekke seg yngre talenter.

- Selv mener jeg et klart suksesskriterie for en mer attraktiv region er enda tettere og sterkere samarbeid på tvers av bransjer og de ulike områdene i regionen vår, sier Karoline entusiastisk.

I dag jobber Karoline som teamleder på kundeservice Næringsliv i Sparebanken Møre, hvor hun leder tre team med dyktige og engasjerte medarbeidere. Karoline forteller at de er over gjennomsnittet opptatt av å skape gode kundeopplevelser, noe som ikke er overraskende med tanke på at kundesenteret i Sparebanken Møre ble kåret til Norges beste i kategorien bank, for andre år på rad i fjor.

- Jeg føler meg utrolig heldig som jobber i Sparebanken Møre, og tør helt ydmykt påstå at vi er verdens beste team på kundeservice, sier Karoline. Vi, som alle andre, har virkelig fått testet oss i 2020, fortsetter hun. Stort fokus både på kompetanse og tilgjengelighet, er ekstra viktig i slike krevende tider når kundene trenger oss. For å levere på dette må vi støtte og utfordre hverandre daglig, avslutter Karoline. 


Jo lenger jeg har vært med, jo større blir forventningene! 

Karoline B Hansen.jpg
Foto: Sparebanken Møre

Sparebanken Møre, som har vært medlem av Næringsforeningen i en årrekke, er den største banken på nordvestlandet og hovedsponsor til U37 Sunnmøre. Karoline har selv vært medlem av leder- og talentnettverket siden 2017 og er et av de nyeste tilskuddene i U37 Sunnmøre sin ressursgruppe.

- Jo lenger jeg har vært med jo større blir forventningene, sier Karoline som synes det er utrolig kjekt å bli kjent med nye mennesker på tvers av både bransje og fag. Til tross for ulik bakgrunn og roller har vi mange av de samme erfaringene og utfordringene i hverdagen, forteller hun.

- Jeg setter stor pris på både det faglige innholdet på samlingene, men også på de gode samtalene som skjer i pausene. På jobb er jeg opptatt av å stille åpne spørsmål og skape en god tilbakemeldingskultur, noe jeg tror er positivt å ta med seg inn i nettverket. Jeg er ærlig (kanskje litt for direkte til tider?), blir lett engasjert, fort utålmodig og takker ikke nei til nye utfordringer.

Når vi spør Karoline hva hun er spesielt stolt av å ha fått til det siste året, trekker hun først frem den nye stillingen som hun startet i høsten 2020.

- Vi har jobbet knallhardt med prioriteringer, prosesseffektivisering og sikre rett person på rett plass. Slike prosesser krever enkelte ganger at man må ut av komfortsonen, og selv om det er litt klisje, så er det der de virkelig gode resultatene skapes. På privaten må det selvfølgelig nevnes at jeg helt plutselig har fått en 1. klassing i hus! En annerledes og spennende hverdag for både store og små, som jeg er veldig stolt over.

Les mer om U37 Sunnmøre her!