Har garantert noe på hjertet og digger å knytte nye relasjoner

Sarah Isabella Aarøe (36) jobber som partneransvarlig AaFK. Dette innebærer at hun er hovedkontakt fra klubben ut til næringslivet, for å ivareta samarbeid og sikre inntekter. En jobb som passer perfekt for en dame som elsker mennesker og brenner for å skape verdi sammen med andre!

TEKST Nina Myklebust | FOTO Srdan Murinic

Sarah Isabella Aarøe
Foto: Håkon Haram

- I AaFK jobber vi for å spille fotball i Norgestoppen, samtidig som vi ønsker å utvikle lokale spillere til å nå sine drømmer om å bli fotballproff. Vi vet at ikke alle kan nå dette målet, og da er viktig for oss å bidra til å forme spillerne til å være gode mennesker. Slik at uansett hvordan veien går, skal spillerne ha med seg mange positive erfaringer videre i livet. I AaFK brenner vi for at Sunnmøre skal være et trygt, godt, underholdende og inkluderende sted for de som vokser opp og bor her eller flytter til regionen vår. Dette jobber vi strukturert med gjennom AaFK Samfunn, forteller hun. 

 Ifølge Sarah Isabella vil 2020 bli husket som et katastrofeår i verdenshistorien. Men til tross for elendighet, alle begrensninger og dårlige resultater i jobbsammenheng, kan hun se tilbake på et vanvittig godt og utviklende år for seg selv som arbeidstaker.

- Jeg har hørt det før, men aldri helt forstått at en krise kan skape de beste mulighetene. De løpende utfordringene og korte intervallene knyttet til innstramminger, endringer og restriksjoner gjennom året, gjorde at jeg hele tiden måtte være på tå-hev, og ikke bli «skiplet» av begrensninger som opplevdes «umulig» å skulle kunne levere under. Jeg har blitt utfordret i større grad enn før til å være løsningsorientert, positiv og å fatte raske beslutninger. Dette er absolutt egenskaper jeg hadde før 2020, men som nå har blitt forsterket, forteller Sarah Isabella.

- Det som er helt sikkert, er at morgendagen er usikker. Så å sitte å vente på bedre tider, er bare å glemme. Her er det bare å fatte beslutninger, kjøre på og gjøre nødvendige korrigeringer underveis, avslutter hun.

Og kjøre på, det gjør vi i Næringsforeningen også! Sarah Isabella har akkurat startet på sitt andre år i U37 Sunnmøre sin ressursgruppe. Sammen med syv andre fra ulike organisasjoner og bransjer, er hun ansvarlig for det faglige og sosiale innholdet i nettverkssamlingene. Sarah Isabella som har jobbet med ute-salg siden 2008, har bygget seg opp et enormt nettverk og veldig mange gode relasjoner i næringslivet. Det er gull verdt både for AafK og U37 Sunnmøre.

U37 Sunnmøre har i dag rett i overkant av 60 medlemmer fra over 40 ulike bedrifter. Samlingene gir deltagerne unike muligheter for relasjonsbygging. Og akkurat det er en av årsakene til at Sarah Isabella har valgt å være aktiv på denne arenaen.

- Jeg ønsker å stifte bekjentskap med flere, unge mennesker som vil gjøre en forskjell for næringslivet på Sunnmøre. I tillegg til faglig påfyll gir U37 Sunnmøre meg mulighet til å være sosial og dele erfaringene mine med andre for å skape verdi sammen. Avslutningsvis fremhever hun at gode vilkår for kultur og idrett (topp og bredden) er essensielt for at en region skal blomstre!Les mer om U37 Sunnmøre her!