H.I. Giørtz til Damene Først

Kvinnelige ledere på H. I. Giørtz har etablert en tradisjon om å være med på Damene Først,  og de har vært med siden oppstart av konferansen!

Gunnhild Sandnes forteller at de synes denne konferansen er en fin mulighet til å gi de faglig påfyll og at de opplever det som positivt å få inspirasjon fra gode forbilder.  - Anledningen gir oss også muligheter til å bygge nettverk og etablere gode arenaer for samhandling og utveksling av erfaring. H.I. Giørtz har som et av sine bærekraftsmål, under målsetningen menneske og mangfold, å øke kvinneandelen i lederstillinger.  

I år gleder de seg spesielt til å se og høre på Anita Krohn Traaseth - som en erfaren og trygg leder som har mange ulike erfaringer gjennom tidligere arbeidsforhold. Hun er også en dame som er direkte, er full av energi og pågangsmot og som har et stort ansvar og mange baller i luften. I tillegg så liker de godt at konferansen også har lokale ressurser da dette synliggjør bra prosjekt og flinke folk fra vår egen region.  


H.I. Giørtz holder til på Eidsneset i Sula kommune, rett utenfor Ålesund. Selskapet har siden 1891 spesialisert seg på salg og distribusjon av matvarer, og er i dag blant regionens største og mest solide bedrifter. Les mer om medlemsbedriften her!

Lyst til å vite mer og interessert i å melde deg på Damene Først? Klikk her!