Miljøkrav til bygninger – hva oppnår vi og hva gjenstår?

Hvordan er det mulig at klima- og miljøhensyn kan lønne seg i byggebransjen og industrien? Dette er temaet Lars Petter Bingh fra Statsbygg vil ta for seg på Byggebørsen 29. oktober.

Lars Petter Bingh er fungerende avdelingsdirektør for seksjon for kulturminne, bygg og miljø i faglig ressurssenter i Statsbygg, og jobber ellers som miljørådgiver i Statsbyggs byggherreavdeling. 

Han er sivilingeniør i energi og miljø og industriell økologi fra NTNU, og har tidligere jobbet i Miljødirektoratet med miljøkrav til kjemisk og metallurgisk industriByggebørsen er en gylden anledning til å til å holde deg oppdatert på hva som skjer i regionen vår, få gode innspill, samtidig som det er en flott arena for nettverksbygging.

Utvalgte offentlige aktører får muligheten til å presentere hva som er på gang i sitt område. Dette gjør at interessenter enkelt kan få informasjon om kommende planer/prosjekter i stedet for å lete på egen hånd.

Årets arrangement har en dessverre en del færre plasser pga. smittevernregler, så om du vil sikre deg billett er det lurt å være tidlig ute. 

Selv om vi må sette visse restriksjoner knyttet til Covid-19, blir det god tid til mingling og vi gleder oss til å se deg! 

PROGRAMMET I SIN HELTHET FINNER DU HER

Når:  Torsdag 29. oktober kl 08:30 - 15:40 (Registrering starter kl 08.00)

Hvor: Scandic Parken Hotel, Gange Rolv A og B

Om du ønsker du å sikre deg billett kan du kjøpe den her: BILLETTER TIL BYGGEBØRSEN

EARLYBIRD  (frem til 09.10.2020):

  • kr 1650,- for medlemmer i Næringsforeningen - Ålesundregionen
  • kr 1900,- for ikke-medlemmer

ORDINÆR PRIS (fra 09.10.2020):

  • kr 1900,- for medlemmer i Næringsforeningen - Ålesundregionen
  • kr 2250,- for ikke-medlemmer