Nye medlemmer i Næringsforeningen

Denne uken har vi gleden av å ønske CalWin AS og Økonomibyrået AS velkommen som medlemmer i Næringsforeningen.

CalWin AS

CalWin-Logo-160-height.png

CalWin AS ble etablert i 1985 for H-vinduet og av H-vinduet, da som et økonomistyringssystem spesielt til passet vindusbransjen. Og gjennom årene har dette utviklet seg til å bli et komplett ERP-system for dør og vindusindustrien, og er i dag markedsledende i Norge, samt sterkt representert i Sverige, Danmark, England og Litauen. 

Markedet i England håndteres i stor grad av vår partner Logical Bridge ltd. I Litauen har vi vårt eget selskap UAB CalWin, hvor vi i tiden fremover ser for oss en fin utvikling. 

Webløsningen til CalWin heter Octaos, som også er et eget selskap hvor CalWin er en av eierne. Octaos er lokalisert i Bergen. Det er spennende tider for selskapet, hvor vi ser størst vekstpotensial i Danmark, England og Litauen. 

CalWin AS sine største eiere er H-vinduet, Flakk gruppen og Natre vinduer. CalWin sine største kunder er Nordic vinduer, Natre vinduer og Hvidbjerg vinduer, med mange flere. 

Vi er i dag 10 ansatte i Norge, samt 6 ansatte fordelt i de andre selskapene Octaos, logical Bridge og UAB CalWin.

Les gjerne mer på http://calwin.com



Økonomibyrået AS

Økoby.png

Økonomibyrået er et regnskapsbyrå som holder til på Brunholmen i hjerte av Ålesund. Vi er seks engasjerte og kompetente medarbeidere som synes økonomi er gøy og spennende.

Økonomibyrået har holdt på siden 1979 og vi er stolt over at noen av kundene våre har vært med siden oppstarten. Vi er opptatt av langsiktige forhold, og kundene våre varierer fra enkeltpersonforetak til små og store bedrifter. Vi har bred bransjeerfaring og inngående kunnskap om det lokale næringslivet.

Økonomibyrået er alltid opptatt av å høre hva kunden har bruk for, til å gjøre hverdagen enklere for dem. Med våre digitale løsninger har kunden alltid tilgang på sitt regnskap i sanntid via pc, mobil eller nettbrett.
Vi har utelukkende skybaserte systemer og er stolt partner av PowerOffice GO. Men har kunden andre systemer de vil bruke tilpasser vi oss etter dette, vi er ikke låst til et bestemt system. Det viktigste for oss er at vi finner en løsning i samarbeid med kunden og gjøre hverdagen enklere for dem.

Les gjerne mer på https://www.okoby.no


BLI MEDLEM I NÆRINGSFORENINGEN