​Ny rådgiver for HNI gjennom alliansesamarbeidet!

Miriam Sundnes Otterholm er på plass for Haram Næring og Innovasjonsforum gjennom alliansesamarbeidet, og hadde sin første arbeidsdag 1. september i Næringsforeningen Ålesundsregionen sine lokaler.

Her skal hun jobbe med aktiviteter i Nordre for Haram Næring og Innovasjonsforum («HNI») som har inngått en allianseavtale med Næringsforeningen. Hun vil også disponere kontor i Haram kompetansepark i Brattvåg. 

Miriam har tatt med seg mann og barn og flyttet hjem etter flere år utenbys – til sammen 13 år i henholdsvis Bergen, Kristiansand og Oslo: 
- Ålesundsregionen er ikke som jeg forlot den i 2008. Både næringsliv, utdanningstilbud og kulturliv har utviklet seg, og man oppdager fort at det er utrolig mye spennende verdiskapning som skjer i regionen vår bare man begynner å se etter. Jeg er jo heller ikke helt den samme personen nå som jeg var da jeg dro. Jeg har blitt voksen; tatt utdanning, fått arbeidserfaring, bodd i forskjellige byer og møtt mange forskjellige mennesker. Nå ser jeg frem til å bli kjent med regionen på nytt. 

miriam.jpg

Miriam har en master i Samfunnskommunikasjon fra Universitetet i Agder og har arbeidserfaring innen varehandel, oljeservice- og anleggsbransjen. De siste årene har hun jobbet med blant annet kommunikasjon og employer branding i Implenia Norge AS. Hun har også erfaring fra Næringsforeningen i Kristiansand.  

I 2013 skrev Miriam masteroppgave om integrert samfunnsansvar og interessen for næringslivets og myndigheters tilnærming til dette har fulgt henne lenge. Dermed er hun også svært fornøyd med valget om å flytte tilbake til en region som har som mål å bli ledende på bærekraft. Sett med «bærekraftsbrillene» på er det mye spennende teknologi som utvikles blant medlemsbedriftene og jeg gleder meg til å bidra til å synliggjøre det som skjer og skape aktivitet på Nordre. 

Styret og daglig leder Inger Synnøve Remme i HNI ønsker Miriam særskilt velkommen. - Vi er svært glade for at Miriam har begynt å arbeide hos oss og vil være med på å gjøre HNI og vårt arbeid mer synligArbeid med både Haramskonferansen 2022 og andre seminarer og aktiviteter høsten 2021 er allerede i gang!