Nye retningslinjer fører til nye rutiner i Næringsforeningen

Regionen vår er nå i en situasjonen med oppblomstring av smitte. Dette fører naturligvis til skjerpede tiltak, og vi ser oss nødt til å redusere antall treffpunkter i regi av Næringsforeningen i nærmeste fremtid.

Vi har en del arrangementer planlagt før jul, og vi vil vurdere alle våre arrangementer fortløpende. Enkelte arrangementer vil gå som webinar, og noen blir utsatt. Om det roer seg håper vi å kunne invitere til vår tradisjonsrike julelunsj i desember, men i en ny, og smittevernsmessig forsvarlig vri. Vi kommer med mer info om dette senere.

Vi oppfordrer alle våre medlemmene til å ta kontakt hvis det er noe vi som samarbeidspartner kan hjelpe med!


Ålesund Handelskammer holder fortsatt åpent fra kl. 09.00 – 15.00. 

Vi ber om at dere som skal besøke oss følger smittevernreglene og tar hensyn. Når du besøker oss ber vi om at du bruker håndsprit som du finne montert på veggen ved inngangspartiet. Det er også et krav i forbindelse med besøk på kontoret hos oss at du registrerer navn og telefonnummer, slik at vi kan nå deg raskt hvis det blir nødvendig i forbindelse med smittesporing. 

Vi oppfordrer alle våre kunde til å benytte vårt elektroniske sertifiseringsverktøy EssCert.
Elektronisk sertifisering sparer deg som kunde både tid og penger, i tillegg til at det i disse tider reduserer antall treffpunkt og smitterisiko. Sammen kan vi bidra til redusert smitte. 

Ved den minste antydning til sykdom ber vi om at du ikke kommer på besøk til oss.
Det er viktig å legge til at ting kan endre seg raskt. Skulle smitten øke, og dermed tilsi at vi må innføre ytterligere tiltak, vil vi gi beskjed om dette.


Støtt opp om lokalt næringsliv

Vi vil oppfordre til bruk av byens restauranter, hoteller, butikker og serveringssteder. De har alle høyt og profesjonelt fokus på smittevern, og de trenger oss virkelig nå. Det handler om å støtte opp om lokale tilbud, slik at vi beholder mangfoldet i regionen vår. 

Hvordan kan du og din bedrift bidra?
Et godt julegavetips i år er derfor å gi et gavekort fra en av regionens lokale steder. Det kan for eksempel være et gavekort på en butikk, restaurant eller til en opplevelse.  

Kanskje kan et gavekort fra en av byens restauranter være et alternativ til årets julebord for dine ansatte?

Har bedriften behov for kurs- eller møtelokaler som i trygge omgivelser der alle smittevernregler er godt ivaretatt? 

Bruk hotellene og restaurantene – de har aldri satt mer pris på gjestene enn akkurat nå!