Nytt medlem i Næringsforeningen: Polarbad

- Vi er eksperter på den beste spaopplevelsen utendørs, sier Polarbad som nylig ble medlem i Næringsforeningen. De har over 20 års erfaring i bransjen, og leverer, monterer og yter service på massasjebad.

last ned.png

Polarbad er Norges største leverandør av utendørs massasjebad med over 150 mill i omsetning og avdelinger over hele landet. De har en unik erfaring og kompetanse på et tøft nordisk klima, og har alt du trenger for å få den perfekte spaopplevelsen. 

- Vi ser frem til å bli en del av nettverket i Næringsforeningen, vi tror på at godt samarbeid og større fellesskap gjør regionen sterkere, sier daglig leder Frank Vedeld i Polarbad.

polarbad.jpg

Polarbad både leverer og monterer massasjebadet nøkkelferdig for deg.  Våre erfarne teknikere er aldri langt unna med servicebil om badet trenger en sjekk.  Med sin ekspertise og spisskompetanse, har de sammen med Artic Spas  utviklet verdens første automatiserte vannbehandlingssystem SpaBoy. Dette er et saltsystem som  opprettholder ideelle vannforhold automatisk uten å tilsette kjemikalier i vannet, og er det viktigste fremskrittet innen massasjebadteknologi på mange år.  Kundene har full kontroll over badet via app og Polarbad kan oppgradere badene via internett fra sitt hovedkontor.

-Ta gjerne turen innom Polarbad sitt varehus på Digerneset og se om du finner drømmebadet.  Her finnes bad i alle størrelser og prisklasser – fra små 2 personers bad til balkongen til store motstrømsbasseng, alle for helårs utendørs drift.

Som lokalpatrioter er Polarbad Ålesund stolt sponsor av Karsten Warholm, Aalesund FK, Molde FK, Skodje IL, Lions Club Skodje, HaNo FK og Skodje Sogelag.  

Vi er veldig glade for å få med Polarbad Ålesund med på laget – velkommen!   

Du finner mer informasjon på

www.polarbad.no 


Vi i Næringsforeningen benytter også anledning til å takke alle dere som er med på laget - deres medlemskap og engasjement er viktig for oss og regionen vår!

#sterkeresammen

BLI MEDLEM I NÆRINGSFORENINGEN