Praksisplass endte med fast jobb

Gjennom masterstudiet ved Høgskolen i Molde var Malin Natland Førde utplassert på praksisplass hos Næringsforeningen denne våren. I løpet av fire måneder fikk hun være med på store og små prosjekter som vi jobber med for våre medlemmer. Nå har hun fått fast jobb hos oss, og hun er allerede godt i gang med arbeidet. Vi ser fram til et godt samarbeid videre!

- Malin har en spennende og relevant utdannelse, samt mye god erfaring og praksis som er nyttig for å kunne jobbe i Næringsforeningen. Vi er svært glade for å ha fått med Malin på laget og ønsker henne velkommen til oss, sier administrerende direktør Lene Trude Solheim.

Malin.jpg

Malin kommer fra en gård i Hedmark er vant til å ta i et tak. Hun flyttet til Molde i 2017 og tok en bachelorgrad i juss og administrasjon på Høgskolen i Molde. Siden 2019 har hun bodd på Skodje med samboeren sin, og hun har nå fullført første året på mastergraden innen samfunnsendring, organisasjon og ledelse ved samme høgskole. 

- Jeg ble helt satt ut da jeg flyttet hit og fikk se den fantastiske naturen. Spisse fjell og dype fjorder er en utsikt jeg aldri vil gå lei av. Da var det neste å fullføre studiet og finne seg jobb her! Lokalmiljø, utvikling og samarbeid er noe jeg alltid har hatt et stort engasjement for. Da denne stillingen ble lagt ut, tenkte jeg at den må jeg søke på! Jeg er veldig motivert til å få være med å jobbe i denne flotte regionen vår. 

På fritiden bruker Malin blant annet tid på ulike prosjekter i leiligheten deres. – Det er jo alltids noe man kan sysle med hjemme. Nå jobber vi med å få på plass en liten urte- og grønnsakshage, slik at vi kan lage mat med egne råvarer. Det blir gøy!

Vi er glade for å ha med Malin videre på laget og ønsker henne velkommen til oss!