Safe to certify!

I disse dager preges regionen vår av økt smitte og spredning. Ålesund Handelskammer vil fortsette å holde åpnet så lenge forholdene tillater det. Når det er sagt, ønsker vi på det sterkest å anbefale våre kunder å benytte seg av vårt elektroniske sertifiseringssystem, EssCert for å bidra til å hindre eller avgrense smittespredning i tiden fremover.

Om du trenger å få dokument stemplet og signert manuelt, sender du inn dokumentene til oss via essCert, men velger å få dokumentene skrevet ut hos Ålesund Handelskammer. Dokumentene vil da bli stemplet med vannstempel og signert manuelt, og kan sendes til deg per post eller hentes ved Handelskammeret.

Helsesertifikat fra Mattilsynet og andre tilsvarende originaldokumenter kan bringes til Handelskammeret for manuell stempling ved behov.

For å få dine dokumenter sertifisert elektronisk må du opprette en brukerkonto hos essCert, som er systemet vi bruker for all sertifisering. Å lage en brukerkonto hos essCert er både enkelt og gratis! Les hvordan her.

Alle søknader om sertifisering blir behandlet innen tre timer etter at de er sendt inn, i tidsrommet 09.00 - 15.00 på hverdager.

Du kan alltid kontakte Ålesund Handelskammer for hjelp i essCert! 
Vi er naturligvis tilgjengelig for å bistå i prosessen hvis dere skulle trenge hjelp. 

Telefon: 70 11 65 20
E-post: post@aalesund-chamber.no


Generelle råd som vi ønsker at du som besøker Ålesund Handelskammer skal følge:

anshu-a-yAXbfq1wI7I-unsplash.jpg

SYK: Ved minste antydning til sykdom, ikke oppsøk Handelskammeret.

HÅNDSPRIT: Vennligst benytt håndsprit før du kommer inn på Handelskammeret. Dispenser står ved inngangen. 

MUNNBIND: For din egen del og vår, setter vi pris på at det benyttes munnbind når du oppsøker oss.

REGISTRERING VED ANKOMST: Vi foretar frivillig registrering av alle kunder ved Handelskammeret. Dette for å kunne bidra til sporing av eventuell smitte. 

AVSTAND: Hold trygg avstand både til ansatte og andre kunder. Er der noen inne på Handelskammeret, vennligst vent på gangen.

KARANTENE: Er du i ventekarantene, karantene eller isolasjon må dette overholdes. Vent med å oppsøke Handelskammeret til pålagt karantenetid er over.


Sammen kan vi bidra til å stoppe smitten!