Stor giverglede i Næringslivet

Vi ønsker å takke alle fra næringslivet som har gitt gaver til Kirkens Bymisjon nå i førjulstiden.

Næringslivet har alltid vært en viktig støttespiller for Kirkens Bymisjon, og vi i Næringsforeningen ser på det som en del av vårt samfunnsansvar å støtte opp om arbeidet deres for å skape et varmere samfunn som har rom for alle!

Vi har tidligere oppfordret til å gi en julegave med mening ved å kjøpe kaffe fra Bønner. Bønner er et kaffeverksted for unge mennesker som av ulike grunner står utenfor skole og arbeidsliv. Deltakerne gis reelle arbeidsoppgaver knyttet til pakking, distribusjon og salg av kvalitetskaffe. 

Nå i slutten av desember spurte vi på vegne av Kirkens Bymisjon om våre medlemmer hadde mulighet til å donere ett eller flere gavekort til julefeiringen på Bymisjonssenteret. 

I dag tok vi turen innom Bymisjonssenteret i Parkgata for å høre hvordan responsen har vært. Monica Longva, som er leder for marked i Kirkens Bymisjon Møre, kan fortelle at de har fått en utrolig bra respons på både salget av kaffe og forespørselen om gavekort til julefeiringen. Takket være bidrag fra flere aktører i Næringslivet, kan de i tillegg til å servere hjemmelaget tradisjonell julemat og dessert, overraske gjestene med julegaver. - Det er utrolig fint å kunne gi et så godt tilbud til de som av ulike årsaker ikke har noen å feire julen med, sier Monica. 

Det er som vanlig god stemning på Bymisjonssenteret, og virksomhetsleder Anne Karin Zeitz og leder for kafeen, Catrine Myklebust er i full i gang med å forberedelsene til julemiddager som skal kjøres ut. Kafeen holder åpent til og med lillejulaften, så vil du ha et godt og rimelig måltid i trivelige omgivelser er det bare å ta turen innom. 

Monica kan også fortelle at om alt går etter planen vil de kunne gi et enda bedre tilbud for neste års julefeiring. - Vi har allerede startet planleggingen, og rett over nyttår vil vi komme i gang med samtaler med aktuelle samarbeidspartnere. Vi ser for oss et mye større arrangement der vi blant annet involverer hotellene i byen vår.  

Vi i Næringsforeningen har nå i adventstiden loddet ut et bilde til inntekt for Kirkens Bymisjon Møre, og kanskje kan inntektene derfra bli et bidrag til denne feiringen. I løpet av en drøy uke har det kommet inn 7600 kr, men det er fortsatt muligheter for å delta. Trekning blir i morgen, tirsdag 22.12. kl 12.00. 

Ønsker du å kjøpe lodd kan du klikke her for å delta