Talentet Pernille Gardien er på jobbjakt

Pernille Gardien fra Ålesund signerte nylig kontrakt med AaFK Fortuna. Gardien er dyktig på å ha mange baller i luften og er nå klar for å satse i den oransje drakta, samtidig som hun finner seg en jobb siden av fotballen og satser med eget klesmerke.

Pernille har spilt fotball for toppklubber flere steder i Europa, blant annet i Nederland, England og Danmark. I tillegg har hun jobbet mye ved siden av fotballkarrieren.  – Det er sånn livet er som kvinnelig fotballspiller. Man må bare kombinere alt for få det til å gå rundt, det er derfor jeg har måttet jobbe så mye. Det har vært jobb på café på formiddagen, trening på dagtid og så jobbe på bar på kvelden.

Nå er hun klar for å finne seg en utdanningsrettet jobb ved siden av Aafk Fortuna, samtidig som hun skal videreutvikle Gardien Sports. Gardien Sports er Pernilles egne klesmerke for treningstøy tilpasset jenter. Hele tiden har hun og andre jenter måttet spille fotball med klær og utstyr i herremodeller. – Jeg har spilt fotball hele livet, og savnet klær som er tilpasset jenter. Det er på tide at vi slutter å fikse på utstyr og klær for at det skal sitte bra.

IMG_5714.jpg

Pernille har en bachelorgrad i kreativitet, innovasjon og forretningsutvikling fra Høgskolen i Kristiania. Hun ønsker å finne seg en jobb som passer opp mot utdanningen, og ser gjerne for seg noe innovasjonsrettet med fokus på læring og utvikling. – Det er vanskelig å finne ut hva slags jobb jeg er på utkikk etter. Før var jobb «bare en jobb» siden av fotballen, mens nå skal jeg faktisk finne noe som for første gang er relevant. Jeg er åpen for det meste og vil gjerne jobbe i en lengre periode. Klesmerket har gitt meg en god erfaring innen forretningsutvikling, og ikke minst lært meg mye.

Intensjonen i samarbeidet mellom Næringsforeningen og klubben er å bringe godt utdannede spillere tilbake! Så nå har dere bedrifter sjansen!

Pernille kan kontaktes på pernille.gardien@gmail.com eller mobil 951 87 896

Vi håper hun vil trives i AaFK Fortuna og finne seg en jobb som tar henne vel imot. 

Masse lykke til!