Velkommen til oss Gjensidige!

Vi ønsker Gjensidige Forsikring ASA velkommen som medlem i Næringsforeningen!

Gjensidige

Gjensidige Forsikring ASA er et ledende nordisk skadeforsikringsselskap som er bygget av kunder, for kunder. Konsernet er notert ved Oslo Børs, Gjensidigestiftelsen er den største eieren med 62%.

Gjensidige har en over 200 år lang historie med utgangspunkt i lokale brannkasser. Gjennom Gjensidigestiftelsen får kundene ta del i aksjeutbytte ved at stiftelsen betaler ut sin andel av utbyttet til norske forsikringskunder.

I Ålesund har Gjensidige avdeling både for privatkunder og for bedrift og landbruk. Vi har gode digitale løsninger og har stort fokus på å gjøre forsikring enkelt for våre kunder. Våre rådgivere lokalt har bred kompetanse, kjenner regionen godt og jobber målrettet for å gi behovsrettet råd innenfor forsikring og pensjon.

Vi meldte oss inn i Næringsforeningen fordi det er viktig for oss å kjenne næringslivet i regionen. Det skjer mye innen mange bransjer og for at vi skal yte den beste rådgivningen overfor våre kunder må vi også kjenne de utfordringene som kundene våre kjenner på.

Les gjerne mer på

www.gjensidige.no


Vi i Næringsforeningen benytter også anledning til å takke alle dere som er med på laget - deres medlemskap og engasjement er viktig for oss og regionen vår!

#sterkeresammen

BLI MEDLEM I NÆRINGSFORENINGEN