Velkommen til våre nye medlemmer!

Vi fortsetter med å presentere årets nye medlemmer, og denne uken ønsker vil Slettvoll Møbler AS og Mittet AS velkommen til Næringsforeningen.

Slettvoll Møbler AS

Slettvoll

Slettvoll er et av Skandinavias ledende konsepter for møbler og interiør.  Møblene lages av dyktige håndverkere på Stranda og selges eksklusivt gjennom 19 Slettvoll-butikker i Norge, Sverige og Danmark. 

Slettvoll er familieeid, og ble etablert i 1951 på Stranda. I dag drives selskapet av 2. og 3. generasjon. Det er 85 ansatte på Sunnmøre, fordelt mellom fabrikk og administrasjon. 

Slettvoll Møbler AS har en omsetning på vel 200 MNOK eks. mva. Butikkomsetningen er på vel 360 MNOK. eks. mva.

Slettvoll jobber etter en grunnleggende filosofi og kultur for å levere kvalitet. Fra det fysiske produktet til møte med mennesker gjennom våre butikker og digitale flater. Vi har som mål å være den mest attraktive butikken i alle byer hvor vi er representert og møte kundene med inspirasjon og kompetanse.

Les mer på www.slettvoll.no

 

Mittet AS

Mittet.svg

Mittet AS sin virksomhet er basert på bearbeiding av syntetfiber til tekniske tekstilprodukter. Våre hovedområder er produkter knyttet til ventilasjons- og møbelindustrien, samt spesialprodukter og tekniske tekstiler til ulike formål. 

Ventilasjonsentreprenører, møbelindustri og sko- og klesprodusenter er våre viktigste markeder. I tillegg leverer vi «Termiske overtrekkssko» til NATO, et produkt vi har utviklet sammen med det norske forsvaret, og som i dag er NATO-standard.

Virksomheten er spredd på fire lokasjoner. Hovedkontoret ligger i Vegsund.  Produksjon foregår i Vegsund, Mauseidvåg og Mosedis i Litauen, samt leieproduksjon i Tartu, Estland.

Mittet AS, inkludert datterselskapene Deltrian Norge AS og Mittet UAB (Litauen), har ca 70 ansatte, hvorav halvparten er i Norge.  

Les mer på: www.mittet.comBLI MEDLEM I NÆRINGSFORENINGEN