Vil du hjelpe oss?

Vi klør i fingrene etter å få dele ut to gratis medlemskap i regionens mest attraktive nettverk for unge ledere og talent!

Næringsforeningen Ålesundregionen har rett i underkant av 230 medlemsbedrifter. Til sammen representerer vi over 7000 ansatte i regionen. Og vi trenger deres hjelp!

U37 Sunnmøre har 60 medlemmer, fra mer enn 40 ulike bedrifter. Nettverket skal synliggjøre den kompetansen og de mulighetene som finnes i Ålesundregionen. Det er en engasjerende arena hvor man møtes på tvers av fag og bransje for felles kunnskapsdeling og relasjonsbygging. For svært mange av nettverkets medlemmer har dette vært en god arene for å bygge opp jobbnettverk og relasjoner. 

Takket være vår hovedsamarbeidspartner gjennom mange år, Sparebanken Møre, har vi mulighet til å dele ut 2 gratis medlemskap til noen som er aktiv innen kunst, kultur, gründervirksomhet eller frivillig arbeid.

Send oss gjerne i riktig retning hvis der er noen du tenker burde få denne muligheten! 

o Unge mellom 20-37 år 
o Aktiv innen kunst, kultur, gründervirksomhet eller frivillig arbeid 
o Interesse for regionsbygging og næringsliv 
o Ønske om å utvide sitt nettverk og relasjoner


Søknadsskjema finner du her!Takk til vår hovedsamarbeidspartner:

Sparebanken Møre

*Medlemskapet er personlig og kan ikke deles, selges eller gis videre til noen andre. Medlemskapet er gratis i 2021. Fra 01.01.22 må en eventuell fortsettelse av medlemskapet betales av den enkelte i henhold til gjeldende priser.