Nettverksbygging

Nettverk er ikke bare Facebook, LinkedIn og Instagram. For å bygge varige relasjoner er det viktig å treffe folk - face to face! Vi vet at nettverksbygging er viktig for at tilflyttere skal trives og bli i regionen.

En av de viktigste faktorene for å tiltrekke og beholde unge mennesker med høy utdannelse og kompetanse, er å kunne tilby sosiale møtesteder. Våre nettverk vil kunne bidra til dette! 

Allumninettverk

Det er flere måter du som tidligere deltager ved Talen Sunnmøre kan ta del i vårt alumninettverk. Vi ønsker at du beholder kontakten med Næringsforeningen og dine tidligere meddeltagere.

Formålet er å skape en livslang kontakt og bygge et sterkt nettverk hvor tidligere deltagere sammen med Næringsforeningen kan hjelpe hverandre. Eksempler på dette kan være ved å utveksle fagkunnskap, utveksle ressurser, hjelpe hverandre i jobbsammenheng eller bare møtes sosialt. 

U37 Sunnmøre

Som deltager i Talent Sunnmøre vil du fra 2.semester få 1 års gratis medlemskap i U37 Sunnmøre, Næringsforeningen sitt nettverk for unge ledere og talenter i privat og offentlig sektor.

Gjennom nettverket ønsker Næringsforeningen å synliggjøre den kompetansen og de mulighetene som finnes i Ålesundregionen, samt skape en engasjerende arena for unge ledere og talenter. Nettverket skal være den foretrukne møteplassen for samfunns- og næringslivsinteresserte ledere og talenter i regionen. Her skal man kunne møtes på tvers av bransje, fag og bakgrunn. En unik mulighet for kunnskapsdeling og relasjonsbygging- litt utenom det vanlige. Nettverket har i dag ca 60 medlemmer. Les mer om U37 Sunnmøre. 

Facebook

Det vil bli opprettet en egen Facebook gruppe hvor deltagerne kan knytte kontakt, utveksle informasjon og erfaringer.


Følg oss gjerne i sosiale medier

Facebook | LinkedIn | Instagram