Samling 4: Mindset og perspektiver

Deltagere og mentorer får utforske og utfordre seg selv personlig og profesjonelt sammen. Refleksjon og samtale rundt verdier, potensiale, muligheter og drømmer. Etter denne samlingen vil de få økt selvinnsikt og ny utsikt, samt bli bedre på selvledelse.

"De som ikke kan endre sitt perspektiv, kan ikke endre noe"

I denne samlingen har deltakere og mentorer med seg flere nye perspektiver inn i gruppa. Vi ser tilbake på den utviklingen hver og en har hatt og utforsker eget potensiale, hvilke begrensninger vi setter for oss selv og hvilke muligheter som ligger i hver og en av oss. Hva vil det si å ha et growth mindset og hvordan kan det være avgjørende for videre utvikling?

Samtidig skal vi se fremover på hvordan dette kan skape vekst og utvikling for selskapet deltakerne er en del av. Hva skal til for at et team lykkes? Hva handler ledelse egentlig om? Hvordan bygge organisasjonskulturer der de ansatte trives, presterer, samhandler og innoverer?

Deltakerne skal få læring gjennom hverandres ulike perspektiver og få erfaring med ulike aktiviteter som de kan bruke på egen arbeidsplass for å jobbe med tillit og psykologisk trygghet, selve grunnlaget i enhver organisasjonskultur.

Samlingen vil bestå av foredrag, TalkShops, WorkShops, egenrefleksjon og utendørsaktiviteter. 


Dato: Onsdag 26. - Torsdag 27. januar 2022

Sted: Quality Hotel Ulstein, Sjøgata 10, 6065 Ulsteinvik

Foreleser(e): Anne Sophie Gjems, Partner FuelBox

Tid:  Detaljert program for de to dagene følger


Anne Sophie Gjems

20200623_095830469_iOS_1_.jpg

Anne Sophie har lang erfaring som leder i næringslivet og har jobbet med kommunikasjon og leder- og teamutvikling gjennom mange år. Det var likevel jobben som ungdomsskolelærer som ga henne den beste ledertreningen – tenk å ha 26 medarbeidere som skyter fra hofta hver dag? Nå er hun partner i Fuel It AS, der hun jobber med både elever i skolen og team og ledere i næringslivet med fokus på verdien av nysgjerrighet, kommunikasjon og relasjoner for å styrke prestasjoner. Anne Sophie ønsker å inspirere med historier som alle kan kjenne seg igjen i. 

FuelBox har etablert seg som en ettertraktet leverandør og samarbeidspartner både nasjonalt og internasjonalt. På kundelisten har de blant andre Yara, PwC, AkerBP, AstraZeneca, Telia, Choice Hotels og Huntsman. 


NB! Dette er et lukket arrangement for deltagere i Talent Sunnmøre.


Ønsker du informasjon om Talent Sunnmøre?
Ta kontakt med Malin N. Førde
E-post: forde@aalesund-chamber.no | mobil: 959 22 951