Om U37 Sunnmøre

U37 Sunnmøre er Næringsforeningen - Ålesundregionen sitt nettverk for unge ledere og talenter i privat og offentlig sektor.

Gjennom nettverket ønsker Næringsforeningen å synliggjøre den kompetansen og de mulighetene som finnes i Ålesundregionen, samt skape en engasjerende arena for unge ledere og talenter.

Nettverket skal være den foretrukne møteplassen for samfunns- og næringslivsinteresserte ledere og talenter i regionen. Her skal man kunne møtes på tvers av bransje, fag og bakgrunn. En unik mulighet for kunnskapdeling og relasjonsbygging- litt utenom det vanlige. Nettverket har i dag ca 60 medlemmer. Herunder kan vi nevne banksjefer, advokater, stipendiater, hotelldirektører, rådgivere og prosjektledere. 

Det arrangeres 5 samlinger årlig, og vi kan vi friste med interessante foredrag, erfaringsutveksling, bedriftsbesøk og sosiale aktiviteter. I tillegg gir samlingene deg en verdifull og unik mulighet til å bli bedre kjent med aktører i det regionale næringslivet. 

Medlemskapet i nettverket går gjennom arbeidsgiver og det er bedriftene selv som anbefaler sin kandidat. Nettverksdeltakerne går ut av nettverket ved fylte 38 år (derav navnet U37).


Ønsker du mer informasjon om nettverket? 

Ta kontakt på post@aalesund-chamber.no eller 70 11 65 20

Har du kandidater du ønsker å melde inn kan du benytte vårt INNMELDINGSSKJEMA


Takk til vår samarbeidspartner:

Sparebanken Møre.svg