Bli med å gled en som gruer seg til jul!

Det er noe med denne tiden mot jul som gjør noe med oss. Forventningene og gleden i å glede andre. Pandemi og avstand gjør at akkurat denne tiden mot jula kan være vanskelig for mange - hvor man føler ekstra på ensomhet og utenforskap.

Vi i Kirkens Bymisjon er bekymret for at mange nå går en krevende tid i møte. Flere er mer isolert enn de pleier, og mange opplever ensomhet og utrygghet. Vi vet at jula er vanskelig for mange, og at den fungerer som et forstørrelsesglass: Det som er fint blir finere, det som er vanskelig blir vanskeligere. I år kan dette bli enda tydeligere.

Vi i Kirkens Bymisjon ønsker å gjøre noe med dette og åpner dørene våre på julaften og inviterer gjestene våre til tradisjonell norsk julefeiring på Bymisjonssenteret i Parkgata 9.

Her vil vi med godt smittevern ha plass til 20 gjester og kafeen vår vil bugne av julestemning. Det blir servert hjemmelaget tradisjonell julemat og dessert – og vi skal synge julesanger.

Gaver hører julaften til og det hadde vært veldig koselig å kunne overraske gjestene med at de fikk hver sin gave. Av erfaring vet vi at mange av våre gjester sliter med dårlig økonomi og at et gavekort derfor vil glede ekstra mye.

Om dere har mulighet til å donere ett eller flere gavekort hadde vi blitt svært takknemlig. Da er dere med på å glede noen som trenger en ekstra oppmuntring i en tid som er ekstra tung for de som står utenfor fellesskapet.

Vi har allerede vært heldige og fått noen, men vi trenger mange flere om vi skal få gitt til alle som kommer. De gavekortene vi har fått nå ligger på ca. kr 500, men alle bidrag tas imot med takk.

 

Varm hilsen fra oss i Kirkens Bymisjon Møre

Kontaktpersoner: Monica Longva 911 13878