Årets Bygg 2019 & Norges største næringsbygg i tre

Finansparken er det nye hovedkontoret til SpareBank1 SR-Bank. Med et totalareal på 22.600 kvm er dette Norges største næringsbygg basert på tre som bærende konstruksjoner.
29. oktober kommer Else Marie Jonsson og Anne Salbo fra SR-Bank og Helge Opedal fra Veidekke Bygg for å fortelle oss om dette spennende prosjektet.

De vil presentere bygget sett fra ulike perspektiv som byggherre, totalentreprenør og bruker/leietaker. 

Else Marie Jonsson

Else Marie Jonsson er utleid fra SpareBank1 SR-Bank som Daglig leder i Finansparken Bjergsted AS. Hun har arbeidet med byggeprosjektet i mer enn 6 år, først som prosjektleder for interne leveranser og leietakertilpasninger, de siste 4 årene som Daglig leder og prosjektansvarlig/ byggherre. Hun har kompetanse innen både bygg, kontraktsarbeid, rådgivning, prosjektledelse og økonomi.

Helge Opedal

Helge Opedal er senior prosjektleder i Veidekke Bygg, og var prosjektleder for Finansparken i Bjergsted i siste halvdel av byggeperioden. Helge er sivilingeniør bygg fra NTH 1982, og har lang erfaring fra prosjekter og ulike lederroller i Veidekke, blant annet som prosjektleder, leder for byggvirksomheten i Oslo, og direktør for Region Syd. Han har også i flere år vært medlem av hovedstyret i bransjeorganisasjonen EBA.

Anne Salbo 

Anne Salbo er Eiendomssjef i SpareBank1 SR-Bank konsernet. Hun har 15 års erfaring fra prosjekt, med LEAN og endringsledelse som spisskompetanse. Anne representerte leietakers krav for interne leveranser inn til byggeprosjektet Finansparken i Bjergsted og har etter overtakelse i november 2019 hatt ansvar for drift av bygget, den desidert største av 48 lokasjoner i konsernet som hun har ansvaret for. Anne er sertifisert NLP Master Coach og har grønt belte i LEAN, i tillegg jobber hun nå med en Master i organisasjonspsykologi. Byggebørsen
er en gylden anledning til å til å holde deg oppdatert på hva som skjer i regionen vår, få gode innspill, samtidig som det er en flott arena for nettverksbygging.

Utvalgte offentlige aktører får muligheten til å presentere hva som er på gang i sitt område. Dette gjør at interessenter enkelt kan få informasjon om kommende planer/prosjekter i stedet for å lete på egen hånd.

Årets arrangement har en dessverre en del færre plasser pga. smittevernregler, så om du vil sikre deg billett er det lurt å være tidlig ute. 

Selv om vi må sette visse restriksjoner knyttet til Covid-19, blir det god tid til mingling og vi gleder oss til å se deg! 

PROGRAMMET I SIN HELTHET FINNER DU HER


Når:  Torsdag 29. oktober kl 08:30 - 15:40 (Registrering starter kl 08.00)

Hvor: Scandic Parken Hotel, Gange Rolv A og B

Om du ønsker du å sikre deg billett kan du kjøpe den her: BILLETTER TIL BYGGEBØRSEN

EARLYBIRD  (frem til 09.10.2020):

  • kr 1650,- for medlemmer i Næringsforeningen - Ålesundregionen
  • kr 1900,- for ikke-medlemmer

ORDINÆR PRIS (fra 09.10.2020):

  • kr 1900,- for medlemmer i Næringsforeningen - Ålesundregionen
  • kr 2250,- for ikke-medlemmer