Ukens medlemsbedrift: Storm Elektro Vest AS

Ukens medlemsbedrift, Storm Elektro Vest AS, ble etablert av John Henry Holtet i 2002. 19 år senere har bedriften hele 17 ansatte som arbeider for kunder i både privat- og næringsmarkedet.

Storm Elektro Vest jobber i hovedsak med elektroinstallasjon på boliger og næringsbygg, samt at de har en del servicejobber. I tillegg er de godkjent lærebedrift og har fokus på å dyrke frem din neste elektriker. Det siste året har så langt bragt mye arbeid med seg, og det er noe eier og daglig leder John Henry Holtet ser på som svært positivt.

Nybygg Storm Elektro Vest.jpg
Breivika Industriveg 45

- Den 12. mars 2019 slo Corona til, og det ble plutselig veldig stille. Heldigvis var dette kortvarig for vår del, og arbeidsmengden fortsatte jevnt. Våre ansatte sto skikkelig på, og vi var glad for å ha en jobb å gå til. Vi hadde mange pågående jobber og prosjekter med flere boligutbyggere som Lampholmen, Nation Eiendom, Boligareal, Merk, etc. Det var også mange som startet oppussing hjemme og trengte hjelp fra våre flinke elektrikere. 

- Vi økte omsetningen fra ca. 18 mill. kroner i 2019 til 20 mill. i 2020, samt at vi fikk et god resultat.

I 2019 ferdigstilte Storm Elektro Vest nybygget som i dag rommer bedriftens kontor og andre lokaliteter i Breivika Industriveg 45. De fikk med dette et skikkelig ansiktsløft, etter å ha sittet i brakker rundt det gamle NAF bygget i 11 år. Det kommende året planlegger de også å montere solcellepanel på eget bygg, noe som vil være et av satsningsområde fremover.

Hva er dere spesielt stolte av å ha fått til, eller å ha arbeidet med det siste året?

- Jeg er ganske stolt av hvor langt vi har kommet i Storm Elektro, forteller John Henry. - Fra å være bare en mann i 2002, til å i dag ha 17 dyktige ansatte og godt trykk på arbeidsmengden, det er utrolig artig! - Det siste året har vært hektisk, til tross for usikkerheten vi alle har kjent på med tanke på pandemien. Og vi føler oss veldig heldige som ikke har merket noen spesiell endring på arbeidsmengden, sier Holtet takknemlig.

- Vi kan også nevne at vi akkurat har ferdigstilt et flott næringsbygg til Heisplan, Igma og OneCo. Her ble kunden kjempefornøyd og kalkyler/resultat ble som beregnet, takket være våre flinke montører og prosjektledere. 

Hva gjør dere sammen som kollegaer når dere skal ha det kjekt?

- Vi har flere sammenkomster hvert år, enten i egen regi eller via grossisten vår Solar. Det er grillkvelder med f.eks gokart, pizzakvelder og Eliaden (elektromesse) i Oslo. Vi har også hatt Blåtur. Sist dro vi til Valldalen og fikk prøve oss på kajakkpadling, rappellering og grotteklatring. Det var kjempekjekt. Neste år feirer vi 20-års jubileum, så da blir det nok en utenlandstur om dette lar seg gjøre.

Hva tror dere folk skulle likt å vite om bedriften, som kanskje ikke så mange vet om i dag?

- Elektriske installasjoner er stadig i endring, og miljøaspektet kommer også inn som en faktor for flere, forklarer Holtet. Vi har lenge arbeidet med smarthus og smarte hjem, som går ut på å utstyre boliger med teknologi som forenkler hverdagen samt fører til at man sparer både penger og miljøet, fortsetter han.

- Det har også blitt montert en del Elbil Ladere det siste året. I snitt så har vi vel montert fem ladere i uken. Nå har snart alle hjem en elbil, og da er det viktig med trygg og sikker lading. Det er ikke bare å sette i gang å lade fra hvilken som helst stikkontakt. Her er det regler og krav som må følges.

Storm Elektro Vest har også mange Internkontrollavtaler med bedrifter for å sikre tryggere bygg. Dette er et satsingsområder for oss og vi har ansatt en egen mann for dette. Alle bedrifter må ha dette på plass i sitt IK-system.

Storm Elektro