Velkommen til Studio Sigdal Ålesund!

Ukens nye medlem er Studio Sigdal Ålesund som er eid av Sunnmøre Kjøkken AS. De leverer kjøkken, garderober og bad til hele Sunnmøre og deler av Sogn. Samme eiere driver også Studio Sigdal Molde og åpner Studio Sigdal Kristiansund i løpet av 2021.

Sigdal er en etablert merkevare som har eksistert siden 1950, og er anerkjent som en av de fremste innen kjøkkeninnredning. Vi har en solid følelse for håndverket, og med den erfaringen vi har, våger vi påstå at vi vet hva vi snakker om.

Utvikling og kreativitet er kjernen i sortimentet vårt og en lidenskap vi deler med forbrukerne. ”Vi skaper” innebærer at vi er en del av å utforme løsninger som oppfyller kundenes drømmer – uansett hvilken rolle vi har i virksomheten. ”Rom med atmosfære” er stikkord som definerer sortimentet vårt og preger utformingen av merkevarens møte med forbrukerne, herunder detaljistmiljøer, kommunikasjon og selve kjøpssituasjonen. ”Innbydende funksjon” beskriver vår fremste egenskap og er en fellesnevner for alt vi utvikler, fra digitale møteplasser til individuelle innredninger. At vårt design har en større ambisjon enn bare å se bra ut bygger på ekte håndverkskunnskap der funksjonalitet og brukertilfredshet alltid kommer i første rekke.

Vi har stor markedsandel på private kunder og er store på eneboliger via byggmestre. Med god hjelp fra Sigdal sentralt, som er markedsleder på prosjektmarkedet, er det vårt neste mål. 

Vi ansetter i disse dagen mer folk for å være klar til å tre inn i dette markedet for fullt.

I 2019 ble vi kåret til årets forhandler av alle de 52 Sigdal-forhandlerne i Norge.

Les mer på www.sigdal.com

Sigdal_Logo_PMS655C _1_.png