Får energi av samarbeid!

Trine E. Hofseth Helgå er ansatt som rådgiver i Næringsforeningen. Trine kommer fra stillingen som Teamleder og Arbeids- og inkluderingskonsulent hos Brisk. Tidligere har hun blant annet jobbet både i Sparebanken Møre og Fuglefjellet.

Det er tydelig at Næringsforeningen blir sett på som en attraktiv og spennende arbeidsplass, forteller adm. direktør Lene Trude Solheim;

- Vi fikk inn hele 80 søkere og blant dem var det svært mange gode og kvalifiserte kandidater. Når man først er i den situasjonen at man skal rekruttere nye medarbeidere, gjelder det å utnytte den muligheten man har til å sette sammen et team som komplementerer hverandre. Og akkurat det, mener jeg at vi har klart å få til nå! 

I slutten av mai offentliggjorde Næringsforeningen at Malin N. Førde var nyansatt i foreningen. Les mer om Malin og hennes bakgrunn her. 

Og nå er det dags for å presentere Trine E. Hofseth Helgå, den neste som skal bli en del av teamet i Notenesgata. 

- I familien min er det flere som har, og som har hatt egne bedrifter. Dette er nok en av grunnene til at jeg som ung fikk stor interesse for næringsliv og lærte raskt å forstå arbeidsgiver sitt ståsted i ulike situasjoner, forteller Trine. 
Og med denne interessen i ryggsekken, var det naturlig for meg å velge utdannelse innenfor dette feltet. 

Trine har nemlig Bachelor of Business Administration fra University of Houston og har videreutdannet seg innen finansiell rådgiving ved Handelshøyskolen BI i Ålesund. På privaten har hun innholdsrike dager med ektemann, to barn og et enkeltpersonforetak. 

Jeg er interessert i mennesker og har lett for å komme i kontakt med og samarbeide med mange ulike folk og personligheter, forteller Trine før hun fortsetter: 

- Som type liker jeg å jobbe med praktiske, konkrete oppgaver. Jeg liker å være med der det skjer, og det må gjerne skje mye! Mitt livsmotto er; La oss gjøre det sammen, avslutter Trine med et smil. 

I Næringsforeningen Ålesundregionen vil Trine blant annet jobbe med de to store konferansene våre Damene Først og Byggebørsen. Hun vil bli ansvarlig for ulike bransjegrupper og vil holde tett dialog med medlemsbedriftene våre. 

Vi er glad for å ha Trine med på laget og ønsker henne velkommen til oss!